keskiviikko 25. toukokuuta 2011

JuhlatuulellaLyhyessä kaulakorussa isohkoja kauniin harmaita ja vähän lilahtavaankin välkähtäviä makeanveden rondelleja, hopeaa ja Balin hopeaa. Lisäksi Preciosan kristalleja, joissa on erityisen kaunis hehku. Edessä kaunis pari senttinen harmahtava viistehiottu lasihelmi. Siinäkin mitä suloisin hehku:-)

8 kommenttia:

 1. Upea lasihelmi..! :) Arvokkaan oloiset korut kaikkinensa! Väännätkö itse noita korviskoukkuja? Saanko udella, että minkäpaksuisesta langasta, ja pitääkö tuolle "kärjelle" tehdä jotain, hioa tms? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Miina! Kyllä mä oon ostanut koulut valmiina mutta tarvis varmaan alkaa itse harjoitella sitäkin. "helmitarinoilla" on selkeän näköiset ohjeet.http://helmitarinoita.blogspot.com/2010/07/korviskoukut-gesin-tapaan.html

  VastaaPoista
 3. Upeita helmiä ja kauniit, juhlavat korut!

  (Aina tuppaannun; kyllä koukkujen päät pitää hioa sileäksi ;-D )

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mags:-) Noi makeanvedenhelmirondellit on aivan ihanat! Kuva ei kyllä kerro puoliakaan niiden kauneudesta! Hyvähän se on kun vähän tuppaantuu:-)Tarvis varmaan kokeilla korviskoukkujen tekoa itsekin, ei se niin kovin vaikealta vaikuttanut.

  VastaaPoista
 5. Upea riipus tässä korussa, todellinen katseenvangitsija! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kuparikukka, riipus on suloinen!

  VastaaPoista
 7. kauniissa koruissasi on ihan mielettömän hienostunut juhlatunnelma! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Kati! Näistä tuli mielestäni todella juhlavat, harmi vaan kun en saanut ihan vangittua kameralla sitä kaunista hehkua, mikä näissä harmaissa helmissä oli:-/

  VastaaPoista

Kommentti olisi kiva:-)