sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Half Persian 3in1 ranneketju


Tämän aloitus oli aika hankalaa. Renkaat kieppui sormissa mihin sattui ja jouduin aloittamaan uudestaan monta kertaa. Työn edetessäkin piti olla tarkkana, ettei ketju kiepsahda nurin päin. Valmiina ketju on kyllä mielestäni tosi näyttävä, keveähkö ja eläväinen. Tämähän on harvempaa kuin Half Persian 4in1 ja mielestäni hienompi näistä kahdesta. Makuasia kuka mistäkin tykkää mutta tästä tuli kyllä mun lemppari:-)
Kuvien ottaminen tänään oli vaikeaa, aurinko paistoi välillä ja siitten olikin jo taas pilvistä.

8 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis ja keveän oloinen. Ihastelen aina näitä saavutuksia kun hallitsen edelleen vain muinaisketjun ja oiliketjun.

  VastaaPoista
 2. Moi ja kiitos blogissani vierailusta. Hienoja koruja sinulla ja nuo ketjut on niin mulle mieleen. Tätä ketjua en olekaan kokeillut,täytyy kokeilla kun tuo hopean hinta edes vähän laskisi:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jaana,
  Vikki: kiitos, Oiliketju on kyllä myös aika näyttävää ketjua. Tykkään kovasti punoa ketjuja, hopea vaan on nyt tosiaan niin kallista, että hirvittää:-/
  Maati: kiitos, tilasin just muutaman metrin lisää vaikka hinta on huipussa. Mahtaakohan laskea vai nouseeko edelleen?

  VastaaPoista
 4. Mä aina ihailen koruharrastajia, jotka tekee näin upeita ketjuja, kun itselläni ei meinaa kärsivällisyys riittää...vaikka kovasti haluisin aina aloittaa jonkun ketjun. :) Tämä on vaan niin kivan näköinen että, näyttävä ja kevyt samaan aikaan!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kuparikukka:-) Joskus on ketjujen aloitukset kyllä tosi hankalia mutta sitten kun punominen lähtee sujumaan on tosi kiva fiilis:-)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Jensu:-) Tämä persialaisketju on kyllä mun lempiketju: näyttävä ja juhlallinen

  VastaaPoista

Kommentti olisi kiva:-)