sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Käsikoru ja korviksiaNo hitsi, ei tullut voittoa euroviisuista eikä kultaa jääkiekosta enkä minä osaa mitenkään uudistua, joten palaan näihin mun lemppareihin: makeanvedenhelmiin, hopeaan ja kristalliin:-) Kaksinkertaisessa käsikorussa on iso, koristeellinen ja tietenkin kimalteleva magneettilukko, valkoisia makeanvedenhelmiä: isompia ja pienempiä ja tuo pitkulainen helmi on oikein kaunis. Joukossa isoja, hopeisia helmihattuja, kristallirondelleita, kristalliperhonen, iso kimalteleva kristallihelmi ja muutama solmu kuningasketjua. MYYTY. Tilattuja erilaisia Swarovskin kristallikorvakoruja hopeakoukuilla ja näitä on enemmänkin eri värisillä kristalleilla:-) Krisatallikorviksia on useita jäljellä.
Suloista sunnuntaita!

9 kommenttia:

 1. Nämä on niin klassisen kauniita, toimivat aina :)

  VastaaPoista
 2. Oi, nämä on oikein bling, bling, vai pitäiskö sanoa ding dong. Siis ovat ihania, rannekoru suorastaan kuninkaallinen.

  Olis se Suomenkin kappale ansainnut paljon enemmän pojoja, jääkiekosta nyt puhumattaakaan. Mutku me ollaan Aku Ankka, joku muu on Hannu Hanhi... :D

  VastaaPoista
 3. Upeat ovat nämä sun lempparit:)
  Enpä ollenkaan ihmettele dindongin jäämistä hännille,olihan se aika lapsellista vaikkakin teema muuttui nykyaikaisemmaksi tuon sateenkaariajattelun myötä. Mutta ei se huono biisi showlla parane.
  Ja jääkiekkoon en kommentoi...paitsi että Raanta vastaan Sediinit,minkäs teet !

  VastaaPoista
 4. Suloinen on ollut sunnuntai, mutta niin on nämä korutkin - kerrassaan Suloisia :)

  VastaaPoista
 5. Ei tullut menestystä, ei viisuissa eikä lätkässä. Mutta nämä ovat kauniita <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos, kiitos ja ens vuonna taas uudet viisut:-)

  VastaaPoista
 7. Onpa ylellinen rannekoru, olisi sopinut Kristankin käteen. Onneksi ei tarvinnut katsoa sitä jääkiekko-ottelua, kun oli lasten tanssiesitykset samaan aikaan (ne menikin paljon paremmin :)).

  VastaaPoista
 8. Hurmaava tuo rannekoru, ihanan blig blig!

  VastaaPoista

Kommentti olisi kiva:-)