Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Korvisparit nro 8 ja 9

Tanjalta saadut kauniit hunajanväriset, kimaltelevat ja kaunisviisteiset helmet päätyivät korviksiksi. Toisissa korviksissa Swarovskin 10mm helmiäislasihelmet ja sterling hopeakoukut.

Juhannusruusumallilla on tehty pari limenvihreää mattoa ja nyt olohuoneen lasipöydälle liinoja ja lasinalusia. Tykkään tästä mallista kovasti. Usein meillä kahvitellaan olohuoneen pöydän ääressä ja nyt piti saada huovutetut ja jouluisenpunaiset liinat ja lasinaluset pois ja näitä tilalle. Kilahtelu välillä sellaista että jotkin pehmikkeet on hyvä olla astioitten alla. Pikkuliinoja tulossa lisää ja luultavasti vielä yksi isompi. Isompien koko 35cm ja pienempien 15cm. Lankana Novitan Bambulanka. Löysin vielä kaunista turkoosia bambulankaa ja niistä jonkinlainen pusero suunnitteilla.

10 kommenttia:

 1. Oi oi, virkkaussormetkin alkaa syyhytä :-D

  VastaaPoista
 2. Minä iskin silmäni noihin vaaleisiin helmikorviksiin, tykkään niin vaaleista helmistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija, ne on kyllä aika juhlavat ja tyylikkäät:-)

   Poista
 3. Osallistutko johonkin haasteeseen vai numeroitko korviksesi muuten vain? :) Tosi sievät noi helmikorvikset, ja on noi toisetkin tietty! Ainahan korvikset on, hehe :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasken muuten vain noita korviksia kun en yhtään osaa sanoa miten monet tein viime vuonna, jos näin pysyis räkningillä:-)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Eila:-) Noissa keltaisissa on kaunis kimaltelu

   Poista
 5. Vautsi noita virkkauksia! ihanaiset, kuten korutkin taasen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kais Reetta, jäi virkkaukset silittämättä ja kuvissa rypyt vähintään nelinkertaistuu:)

   Poista

Kommentti olisi kiva:-)