Sivut

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Tilauskoru ja juhannusruusuMahdottoman ISO ja HUIKEAN kaunis swarovskin 40mm kristalli, joka yllätti minut koollaan vaikka kuinka mielessäni ajattelin että 40mm ei ole mahdottoman iso mutta kyllä tämä kuitenkin on aika lailla yllättävän iso. Varmasti on uniikki koru eikä varmasti tule toista samanlaista vastaan:-) Toivottavasti koru
on mieluinen ja sellainen kuin tilaaja toivoi.

No olen päättänyt, että pidän tämän pelkästään korublogina mutta olin viime viikon Kauhavalla ja olin puukko- ja käsityöfestivaaleilla viikonloppuna ja pitihän minunkin hommata Kauhavan Kangasaitasta Lilli
ontelopuuvillaa juhannusruusumattoon. 3.1kg kudetta ja maton halkaisija n. 120cm. Olen tehnyt pienestä virkkauslangasta jos jonkinlaisia juttuja mutta nro 8 virkkauskoukku vaati kunnon kouraotteen, kynäotteesta ei ollut mihinkään:-). Juhannusruusumatto päätyi juhannuksen johdosta nyt tänne. Mattoon löytyy netistä ohje ja sieltä löytyy muitakin kangasaitan ohjeita.
Kangasaitasta löytyy jos jonkinlaista kudetta, lankaa ja tarviketta matonkutomisesta pienempään piiperrykseen. Nettikauppa toimittaa tarvikkeet minne vaan.

Ja Juulia, Rekku Rescuelta viime lokakuussa hankittu kissa tykkää makoilla tällä matolla, joten se päätyi kuvaan.

Oikein mukavaa keskikesän juhlaa kaikille!

10 kommenttia:

 1. OI, mitä säihkettä! Kaunis on myös matto.
  Mukavaa juhannusta, toivottavasti saadaan luvattua auringonpaistetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä on säihkettä oikein enemmänkin:-)

   Poista
 2. Kaunis on koru, vaan niin on mattokin. Mä oon rekku rescuen sivujen pysyvä stalkkeri, ja Juuliaa katsoessani mietin, että olen tainnut neidin sivuilla ehkä nähdäkin, ennen, kun sai uuden kodin. Meilläkin kaksi rekkujen kissaa, siksi tulee edelleen tutkittua kotia etsiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eena, taitaa Juulia löytyä kodin löytäneiden listalta. Alma Kassisesta piti luopua kun se oli 18v ja puoli v. sen jälkeen tuli Juulia. Sen silmissä on samaa kuin Almalla oli:-)

   Poista
 3. Oih,sekä korulle,että kissalle ja tietty matolle.

  VastaaPoista
 4. oi, mitä ihanaa säihkyntää!

  Kaunis matto ja ihanainen Juulia, jolla myös näyttää olevan silmää kauneudelle :)

  Ihanaista keskikesän juhlaa! :)

  VastaaPoista
 5. Upeita, molemmat! Iloista juhannuksen jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele, huomenna on jo taas arki ja maanantai:-)

   Poista

Kommentti olisi kiva:-)