Sivut

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Käsikoru hopeasta ja astrophyliiteistä


Tosi kauniita kiviä nämä astrophyliitit. Yritin vangita "tähtisadetta" kuviin ja ehkä sitä on näkyvissä hiukan kummankin kuvan  oikean puoleisessa ylimmässä helmessä. Muutama Preciosan kristalli antamassa lisähehkua. Koristeena tuo neliskanttinen lukon osa ja jatkoketjun päässä perhonen ja kristalli.

Astrophyliitti tarkoittaa suurin piirtein tähteä ja lehteä ja siitä vapaasti käännettyna tähtisadetta ja vähän tähtisateeltahan tuo hehku näyttää kun kiveä pyörittelee käsissään. Ihana kivi kaiken kaikkiaan:-)

Astrohyliitin sanotaan mm. auttavan näkemään sen, että kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen avautuu. Auttaa myös päästämään irti siitä mitä et enää tarvitse.

Energistä viikkoa jokaiselle!

14 kommenttia:

 1. Kyllä onkin kauniit kivet ja hieno koru!:)

  VastaaPoista
 2. Ihania kiviä! Mistä olet hankkinut?

  VastaaPoista
 3. Tuo kivi pitäisi kyllä päästä näkemään livenä, kuulostaa niin ihanalta! Ja näyttääkin toki mutta ei kivet yleensä näytä kuvissa yhtä hienoilta kuin luonnossa, vaikka olisi kuinka hyvä kuvaaja :)

  VastaaPoista
 4. tosi kauniita ovat niin kivet kuin korukin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitosta Johanna ja Outiriina. Ja Jaana hankin nämä Helmiliinalta ja Miina harmittaa aina kun ei saa kuviin sitä mitä haluais, kovin tummilta kivet näyttävät näissä kuvissa mutta jokaisesta löytyy tähtisadetta:-)

  VastaaPoista
 6. Sopii siis uuteen vuoteen! Kaunis koru ja ihanat kivet,uusi laatu mulle.

  VastaaPoista
 7. kauniit kivihelmet pääsivät upeaan koruun! <3

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat tähtisade-helmet ja upea koru!

  VastaaPoista
 9. On kyllä kaunis koru ja noita kivihelmiä täytyy varmaan itsellekin hankkia :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Kaisa, Mags ja Susanna. Harmi vain kun kunnon tähtisadetta en oikein saanut vangittua kuviin mutta kauniita ovat:-)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana koru, minullakin heräsi mielemkiinto noihin kiviin :)

  VastaaPoista

Kommentti olisi kiva:-)