Sivut

tiistai 2. elokuuta 2011

Söpöstelyä pikkuruisilla makeanveden helmillä


Tästä käsikorusta löytyy monen eri värin suloiset, pikkaraiset makeanveden helmet. Löytyy monenkirjavaa vihreää, sinistä, liilaa, kuparia ehkäpä vielä jotain muuta sävyä. Nuo pitkulaiset Balin helmet ovat olleet laatikossa pidemmän aikaa. Olen sovitellut niitä useampaan koruun mutta eivät vain oikein ole istuneet minnekään mutta näiden pikkuruisten kaunokaisten joukkoon ne sopivat prikulleen. Lukkona suloinen hopeinen rasialukko, jossa kiinalainen merkki, jolla muistaakseni oli jotain tekemistä onnellisuuden kanssa. Jos joku tietää, kertokoot:-)

Tein koruilleni myös Facebook sivut ja tarkoitus laittaa sinne aina silloin tällöin muutama koru esille ja ehkäpä eri koruja kuin tähän. No nyt kyllä ne siellä olevat korut ovat samoja kuin tässä blogissa.

Aurinkoista, ihanaa viikkoa kaikille! Tänään oli mielestäni ilmassa ensimmäinen syyskesän henkäys: raikas ja kuulas. Lämpöä silti vielä riittää:-)

14 kommenttia:

 1. Kaunis koru ja osat. Tykkään makeanveden helmistä, ja noista pienemmistä just noin kaksin-,tai jopa moninkertaisiksi tehtynä koruna.
  Syksy hiipii lähemmäksi...täälläkin oli viileää aamulla...jopa kylmää sanoisin.

  VastaaPoista
 2. Hyvin todlla sopivat nuo Balinhelmet joukkoon, kaunis kotu. Tänään vähän jo palelikin, aamulla oli vain vähän päälle 13 astetta.

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava koru. Juu kelit mitä parhaimmat, tule syksy tule, odottelen jo kovasti ;D

  VastaaPoista
 4. Harvemmin näkee makeanvedenhelmiä noin tummina, mutta pitää sanoa että toimii! Näyttä todella vahvalta ja näyttävältä korulta, tykkään paljon! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis, oikein mukava kaksirivisenä!

  VastaaPoista
 6. Kiitosta paljon kaikille kommenteista! Mulla on ollut noi helmet pidemmän aikaa laatikossa: en ole oikein osannut tehdä niistä mitään. Nämä pienet helmet on kyllä aika mukavan näköiset noin juuri kaksinkertaisena.

  VastaaPoista
 7. Ihanan tumma ja runsas noin kaksittain:)

  VastaaPoista
 8. Kaunis,ihana,tykkään kun on tumma. Mulla on hillottuna noita samoja Balin helmiä :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis koru.. pieniä, pieniä helmiä, mutta silti 'hänessä' on luonnetta.. Tykkään kovasti :)
  ps. myös tuonne alemmas oli ilmestynyt kauniita koruja :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos paljon kommenteistanne Sari ja Kati, oltiin muutama päivä pohjanmaan lakeuksilla niin en ole päässyt kommentoimaan tänne mitään:-)

  VastaaPoista
 11. Todella söpöä söpöstelyä ja kaunis tuo aikaisempi kaulakoru ja, ja, ja ;) ethän sä näköjään osaa muunlaisia kuin kauniita tehdäkään.

  VastaaPoista
 12. No voi tokkiinsa Amalia, kiitos paljon:-)

  VastaaPoista

Kommentti olisi kiva:-)