Sivut

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kaulakoru lämpimästä punaisesta
Jotenkin aina jumitun toistamaan itseäni! Nyt kun pääsin linkittämisen makuun niin tässä toinen kaulakoru samoilla kaksinkertaisilla linkeillä. Tykkään tosi paljon noista helmistä, joista ei nyt ole tarkempaa tietoa. Jos joku tietää niin kertokoot. Valitsin helmien joukosta ne, joissa oli eniten tuota kaunista oranssiin menevää kellertävää. Isommat helmet on n. 15mm ja pienemmät rondelleita. Ai niin ja tässä korussa ei ole helmihattujen kokoontumisajoja:-) Vain kolmea erilaista helmihattua. Korulla pituutta n. 48cm.

Nyt siivoan vuodesohvan helmitarvikkeista, työkaluista ja kaikesta pienestä sälästä siihen asti kunnes levittelen ne taas ympäri sohvaa niin, että keskellä on vain takapuolen kokoinen tyhjä kohta ja kaikki tarvittavat sopivasti käsien ulottuvilla siinä ympärillä:-)

10 kommenttia:

 1. Toisto, sotku ja komiat korut on vaan sukuvikaa ;)

  VastaaPoista
 2. Paula kiitos:-) Komia on aina komiaa ja suku on paras:-)

  VastaaPoista
 3. Herkullisennäköinen koru, tuo mieleen syysomenat!
  Kaunista linkitystä.

  VastaaPoista
 4. Eikös huurteiset karpalot :) kaunista!

  VastaaPoista
 5. Kiitosta Vikki ja Tanja, jotain mehukasta hedelmää/marjaa tästä kyllä löytyy:-)

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavia omenia. Todella kaunis punainen.

  VastaaPoista
 7. Herkullisia värejä, punaista, keltaista, melkein oranssia :)Sellainen ihana,pidä ja kulje koru, kesämekon seuraksi :)
  Kaunis ja raikas tuo turkoosi linkkikoru :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Niina ja Sari! Oikeastaan väri näyttää koko ajan kauniimmalta silmissäni. Joukossa oli myös sellaisia helmiä joissa ei tuota oranssia/keltaista juurikaan ollut mutta nämä oli mielestäni niistä kauneimmat:-)

  VastaaPoista
 9. Todella ihanat värit, kaunis koru.

  VastaaPoista

Kommentti olisi kiva:-)