Sivut

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Täydellinen Floppi:-)


Tämä oli se aivan täydellisesti epäonnistunut. Tohottelin sauman karrelle ja siihen juotettiin tuollainen vesivaluhopeajuttu päälle, joka muistuttaa, en tiedä mitä. Siihen tuli tuollainen hassu kolo keskelle:-)
Tästä tuli  niin ruma ja erikoinen, että se on jo melkein komia:-) ja laitoin sen pesukoneeseen pyörimään kiillotukseen ja tulihan siihen kiiltoa päälle ja päätyi sormeeni. Vesivalaminen oli aika hauskaa, sitä täytyy kokeilla uudestaan.

9 kommenttia:

 1. Teitkö sinä vesivaluja kotona? En ole koskaan syventynyt sen saloihin, mutta olis kiva joskus yrittää. Erikoinen sormus on aina kiva käyttää.

  VastaaPoista
 2. Hienohan se on, liimaa koloon vielä vaikka säihkyvä kristalli, sopis hyvin. Vesivalut on kyllä hauskoja tehdä, aina tulee mitä ihmeellisempiä kikkareita. Täytyykin kaivaa toho ja riput esille ja koittaa taas:)

  VastaaPoista
 3. Helmilankaa: kyllä niitä vesivaluja voi hyvin tehdä kotona, vähän kuin tinaa valais ja lopputulokset on aina suuria yllätyksiä:-)
  Maati, kiitos: ajattelinkin, että tuohon koloon vois liimata pienen kristallin, täytyy vain hommata liimaa ensin ja etsiä sopiva kristalli.

  VastaaPoista
 4. Minäkin aattelin heti, että pikku kristallillehan siinä paikka, tai kuutiolliselle zirkonialle, niitä löytyy ihan pikkuisia :-D

  VastaaPoista
 5. Kyllä mun täytyy siihen joku kiinni liimata:-)

  VastaaPoista
 6. Hauska sormus!

  Nämä kokeilut on mukavia, kun koskaan ei tiedä mitä tulee, mutta aina kumminkin jottain oppii :)

  VastaaPoista
 7. Kati kiitos, aina oppii jotain joka kokeilusta:-)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Tanja, eikä kenelläkään ikinä tule olemaan sormessaan samanlaista:-)

  VastaaPoista

Kommentti olisi kiva:-)